Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten en kan eventueel telefonisch.

Als je er voor kiest om verder te gaan volgt er een intakegesprek en een aantal coachingssessies. Hierbij horen ook een tussentijdse- en eindevaluatie.

Weten hoe het precies in elkaar zit? Kijk dan naar mijn werkwijze.

 


 

Het intakegesprek duurt gemiddeld anderhalf uur en een coachingssessie gemiddeld een uur. Het aantal sessies staat niet vast, gemiddeld ga ik uit van drie tot vijf sessies.

Na afloop van de coaching ontvang je een factuur per mail.


Tarieven:

 Intakegesprek                                           €  65,-

 Coachingsessie                                         €  60,-

 Ouder (tussen/evaluatie) gesprek          €  60,-

 Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW en inclusief materialen en voorbereidingstijd.

Annuleren of verplaatsen

Je kunt tot uiterlijk 24 uur van tevoren een afspraak verplaatsen of annuleren. Indien dit niet tijdig gebeurt zal het tarief alsnog in rekening worden gebracht.

Vergoeding:

* In de meeste gevallen wordt coaching niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met uw eigen zorgverzekeraar.

* In geval van een PGB kan hieruit coaching betaald worden en stel ik de tarieven vast in overleg. Neem hiervoor contact op met het wijk/jeugdteam van de gemeente waarin u woont. 

Ik ben van mening dat financiële omstandigheden geen belemmering mogen vormen voor een gewenst coachingstraject. Mocht dit meespelen, neem dan contact met mij op.