Ieder traject heeft een kennismakingsgesprek, intakegesprek en een aantal coachingsessies. Hierbij horen ook een tussentijdse- en een eindevaluatie. Wil je weten hoe het precies gaat? Ik zet alles op een rijtje. Dan weet je meteen waar je aan toe bent.

Vooraf

Misschien weet je niet zeker of een kindercoach is waar je naar op zoek bent. Laat het me weten, dan praten we samen verder. Je kunt me mailen of bellen. We bespreken dan kort wat jullie vraag is en of ik zou kunnen helpen.
Weet je al waar ik bij kan helpen? Mooi. Dan maken we meteen een afspraak voor een eerste gesprek. Klik op onderstaande knop om contact met mij op te nemen. 


 

Kennismaking

Voordat ik begin met coachen wil ik jou en je kind beter leren kennen. Ik begin dus altijd met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur. Deze tijd nemen we om elkaar te leren kennen en samen met jou en je kind te kijken waar de behoefte ligt. Op basis van dit gesprek kunnen we bepalen of en hoe we verder gaan.

Start

Wanneer jullie er klaar voor zijn volgt een intakegesprek. Van tevoren stuur ik jullie een intakeformulier. Deze mogen jullie ingevuld weer terug sturen. Dit helpt mij nog beter te bepalen op welke vlakken jullie zorgvraag ligt.
Dit formulier bespreken we tijdens het intakegesprek.

Coaching

Daarna start ik met de coaching van jullie kind. In veel gevallen zal het nuttig zijn als je als ouder(s) aanwezig bent. Thuis kun je jouw kind tenslotte juist ondersteunen in dit traject. Maar het hangt ook af van de zorgvraag en de leeftijd van je kind.
Hoelang een traject duurt is afhankelijk van verschillende factoren en niet helemaal te voorspellen. Ik ga meestal uit van drie tot vijf sessies inclusief een tussentijdse- en eindevaluatie.


 

 


  

                                                             "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan"  

-Pippi Langkous-