Even voorstellen


Hoi, mijn naam is Ieke Kleijwegt-Hartman. Samen met Peter, mijn man hebben wij vier, inmiddels volwassen zoons en vier mooie schoondochters.

Sinds mei 2019 heb ik mijn eigen praktijk voor kindercoaching in Rotterdam (Nesselande).

Dit was een natuurlijke stap aangezien ik al ruim 14 jaar in de Jeugdgezondheidszorg werk.
Ooit ben ik begonnen als medewerker op het consultatiebureau en momenteel werk ik in het basis- en middelbaar onderwijs als medisch assistente. Mijn hart ligt bij het ondersteunen van kinderen in hun ontwikkeling. Maar in al die jaren ben ik ook vaak kinderen tegengekomen die daarin drempels ervaren.  

Dat kan gaan om echtscheiding van ouders, faalangst, negatief zelfbeeld, gepest worden, angstig zijn, het niet fijn hebben op school………
Of ouders die het even niet meer
weten……

Ik zie een kans om meer voor deze kinderen en hun ouders te betekenen. Om mijn werk meer inhoud te geven besloot ik mijn hart te volgen en kindercoach te worden.
Het is voor mij erg belangrijk dat kinderen en hun ouders zich gezien, gehoord en begrepen voelen binnen de coaching.

Want ik geloof dat ieder kind door God geliefd en gezien is.  

Kinderen die worden ‘gezien’, worden aangemoedigd om zich meer te ontwikkelen. Juist hierbij hebben zij mensen nodig. 
Daarnaast vind ik het mooi om te zien hoe kinderen zelf in staat zijn oplossingen aan te dragen voor datgene waar ze tegenaan lopen. Ik mag even meekijken in de belevingswereld van het kind.
Daar help ik ze ontdekken waar hun kracht ligt, en wat hun kwaliteiten zijn. Deze verandering van focus is een fundament voor verandering of verbetering. 
Voor het kind, voor jullie als ouders en voor jullie als gezin. Dat ik ze daarin mag ondersteunen en begeleiden op een praktische manier maakt het coachen van kinderen tot een inspirerend vak voor mij.  

Kinderen voelen zich vaak snel bij mij op hun gemak. Anderen omschrijven mij regelmatig als makkelijk benaderbaar, betrokken en trouw.

 Wil je weten of er een klik is? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Twijfel je of ik jullie verder kan helpen? Aarzel niet om gewoon een keer een bericht te sturen, dan kijken we samen verder.  

   


      Er zijn twee dingen die we onze kinderen willen geven.

                  Het ene is wortels en het andere is vleugels”       

    -Hodding Carter-